В АП заперечують конфлікт між Порошенком і Гройсманом


Система державної влади в Україні досить збалансована, а між президентом Петром Порошенком і прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом немає конфлікту.
Про це заявив глава Адміністрації президента Ігор Райнін в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".
"Система державної влади на сьогодні досить збалансована. Хоча межі досконалості немає. Чи потрібні конституційні зміни? Потрібно обговорювати з позицій розвитку країни. Що це дасть в результаті, і яка система найбільш оптимальна", - сказав він.
Ще не було фахової дискусії про необхідність внесення змін до Конституції, додав чиновник.
Райнін заявив, що у відносинах між президентом і прем'єр-міністром немає конфлікту, проте існують дискусії з окремих питань.
"Чи є конфлікт між президентом і прем'єром? Чітко можу сказати: конфлікту немає. Дискусії з окремих питань існують, і це нормально, без них, напевно, теж було б неправильно, але якщо взяти ті історії, які подаються в інформпросторі, кажу відповідально - ці історії сильно перебільшені", - сказав глава АП.
Райнін не бачить ризиків розбалансування роботи Кабміну через конфлікти між окремими міністерствами.
"Уряд коаліційний, а значить, передбачає наявність управлінських команд. Мета загальна - розвиток країни, підходи можуть бути різні. Це нормально. Я не бачу ризиків розбалансування роботи Кабінету міністрів", - заявив глава АП.
18 липня на урочистому засіданні уряду екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив "відновлення балансу влади" і необхідність змін до Конституції.

Related

Політика 3146467176065708330

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item