Російського полковника затримали під час перетину кордону


На кордоні з невизнаним Придністров'ям затримали російського полковника Валерія Гратова. Він воював на Донбасі на боці бойовиків.
Про це повідомив на своїй сторінці Facebook журналіст Андрій Цаплієнко.
"Контррозвідка СБУ віртуозно провела спецоперацію і затримала друга "Мотороли", "Гіві" і Захарченка.
Він думав, що все пройде гладко. Він уже робив це трюк кілька разів. В кишені паспорт на ім'я Валерія Войтенко. Непримітного пенсіонера, скромного ветерана праці. Паспорт український. Добротно зроблений майстром своєї справи. Потрібно було тільки тремтячою рукою просунути корочку з проклятим тризубом у віконце. Соромливо посміхатися і ніяково жартувати з "прикордонником" у будці. Витримати кілька хвилин ідіотського вистави. Щоб на тому боці перетворитися на справжнього російського полковника. Вольового, жорсткого. Колишнього начальника особистої охорони президента невизнаної республіки Придністров'я. Чинного інструктора донбаських бойовиків. Близького друга "Гіві" і "Мотороли". Але у нього не вийшло.
Він до цих пір думає, що переграв на кордоні. Проколовся на переході з України в Придністров'я. Насправді, контррозвідники давно знали, що під ім'ям "Валерій Войтенко" ховається якийсь "Санич". Відомий в Москві як полковник ВДВ Валерій Гратов.
Він був одним з тих, кого послали сюди розпалювати цю війну. Спочатку коктейлями Молотова. Влітку п'ятнадцятого Гратова знімали на блок-посту, перед яким було встановлено плакат: "Укропы, добро пожаловать в ад!"
У його портфоліо маса фотографій зі знаменитими донбаськими м'ясниками. Живими і мертвими. Гратов з "Моторолою". Гратов з "Гіві". Гратов з Мозговим ... З Безлером ... З Захарченком.
До речі, під час гулянок покійний "Моторола", бувало, хвалився своїм фото з Гратовим. В одній руці "бухло", в іншій - глянсовий "Санич".

Related

Події в Україні 8733494984134973075

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item