Вчені здивували новими даними про користь шоколаду


Група італійських вчених довела благотворний вплив шоколаду на мозок, при регулярному споживанні продукту.
Фахівці вивчали наслідки хронічного впливу на активність мозку флавоноїдів (рослинних поліфенолів), що містяться в какао-бобах.
Група добровольців щодня вживала шоколад в різних кількостях з періодом від 5 днів до 3 місяців.
Після вживання піддослідними великих і середніх доз шоколаду протягом певного часу, вчені вирішили влаштувати їм перевірку на пам'ять і оживляючу здатність тримати в голові інформацію, яка необхідна для швидкого вирішення логічних завдань. Про це повідомляє Кorrespondent.
Згідно з виведеним результатами і закономірностями, шоколад позитивно вплинув на розумові здібності людини. Також продукт допомагає зменшити ризик вікового погіршення когнітивних здібностей та нейродегенеративних захворювань.
Дієтологи переконують, що є ряд продуктів, про які варто забути після 30 років. Інакше не уникнути проблем зі здоров'ям. У цьому віці в чоловіків та жінок організм починає старіти і підвищується тиск. Аби його нормалізувати, краще забути про напівфабрикати, зокрема готові супи.

Related

Здоров'я 6967534701400764749

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item