Вчені здивували новими даними про користь шоколаду


Група італійських вчених довела благотворний вплив шоколаду на мозок, при регулярному споживанні продукту.
Фахівці вивчали наслідки хронічного впливу на активність мозку флавоноїдів (рослинних поліфенолів), що містяться в какао-бобах.
Група добровольців щодня вживала шоколад в різних кількостях з періодом від 5 днів до 3 місяців.
Після вживання піддослідними великих і середніх доз шоколаду протягом певного часу, вчені вирішили влаштувати їм перевірку на пам'ять і оживляючу здатність тримати в голові інформацію, яка необхідна для швидкого вирішення логічних завдань. Про це повідомляє Кorrespondent.
Згідно з виведеним результатами і закономірностями, шоколад позитивно вплинув на розумові здібності людини. Також продукт допомагає зменшити ризик вікового погіршення когнітивних здібностей та нейродегенеративних захворювань.
Дієтологи переконують, що є ряд продуктів, про які варто забути після 30 років. Інакше не уникнути проблем зі здоров'ям. У цьому віці в чоловіків та жінок організм починає старіти і підвищується тиск. Аби його нормалізувати, краще забути про напівфабрикати, зокрема готові супи.

Related

Здоров'я 6967534701400764749

Дописати коментар

Follow Us

Translate

Hot in week

Recent

Comments

Український кіно клуб

Google+ Followers

Варто подивитись

Виберіть бажане відео, натиснувши "PLAYLIST" у лівому кутку цього програвача.

Facebook

Кількість переглядів

Яндекс.Метрика
item