У Києві спіймали чоловіка, який обікрав церкву

Грабіжник церкви попався на крадіжці продуктів

Чоловік вкрав побутову техніку та 15 літрів вина.

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який обікрав церкву в селищі Водогін Київської області. Про це повідомляється на офіційному сайті поліції Києва.
Як зазначається, поліцейські розшукували зловмисника більше тижня. Його затримали за крадіжку в супермаркеті, а при перевірці встановили, що він перебуває в розшуку за скоєння ще одного злочину.





Наприкінці жовтня в чергову частину надійшло повідомлення про те, що в селищі Водогін невідомі особи вночі проникли в приміщення церкви і викрали побутову техніку та 15 л вина.
"На місці події правоохоронці встановили, що зловмисники потрапили в приміщення, зламавши раму вікна. З церкви вони забрали аудіосистему, мікрохвильову піч та 15 л вина. За даним фактом було розпочато кримінальне провадження", - розповів заступник начальника 1-го відділу Оболонського управління поліції Олег Мілош.
Провівши низку оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився уродженець Київської області, 1981 року народження. З'ясувалося, що він залишив викрадене майно у своїх знайомих, яким сказав, що техніка належить йому, і він скоро її забере.
"Згодом надійшла інформація про затримання чоловіка в супермаркеті. Він намагався викрасти продукти харчування. Під час перевірки з'ясувалося, що зловмисник причетний до крадіжки з церкви", - повідомив підполковник поліції.
Затриманий зізнався у скоєному. За його словами, викрадену техніку планував перепродати.
Поліцейські встановили, що правопорушник раніше був неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів і зберігання наркотиків.
"Стосовно чоловіка розслідується одразу два кримінальні провадження. Зловмиснику загрожує до шести років в'язниці. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу", - додав Мілош.
Нагадаємо, в Києві невідомі вкрали чотири бронзові деталі Вічного вогню меморіального комплексу Вічної Слави.

Related

Гаряча новина 6362712297546790833

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item