У Харківському університеті Повітряних сил після заяви Матіоса про їжу з тарганами почали перевірку

Після заяви Матіоса про їжу з тарганами для курсантів в університеті відповіли, що скарг на харчування не надходило, але триває перевірка
У Харківському національному університеті Повітряних сил ім. Івана Кожедуба після повідомлення головного військового прокурора Анатолія Матіоса про те, що курсантів годують їжею з тарганами, почали перевірку.
Про це повідомляється на сторінці університету у Facebook.
"В соціальній мережі оприлюднена інформація щодо виявлення представниками військової прокуратури Харківського гарнізону порушень в організації харчування у їдальні університету.
Зазначена інформація перевіряється комісією університету та логістики Командування Повітряних Сил Збройних Сил України", - сказано в повідомленні.
Водночас зазначається, що скарг та заяв на адресу командування університету, фірми, яка надає послуги з харчування, не надходило, офіційних повідомлень не отримувалось, і відповідних записів в книгах контролю якості їжі немає.
Нагадаємо, 18 листопада головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що військові прокурори оглянули курсантську їдальню Харківського національного інституту Повітряних сил ім. Кожедуба і знайшли у їжі тарганів і хробаків.
17 листопада військова прокуратура затримала начальника Харківського національного університету Повітряних сил генерал-майора Андрія Алімпієва. Його підозрюють у розтраті 2,4 млн грн на користь двох приватних компаній під час закупівлі пального.
18 листопада Матіос також повідомив про затримання заступника керівника Харківського національного університету Повітряних сил.

Related

Гаряча новина 364376582177917301

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item