У Луганську на адмінбудівлі вивісили прапори РФ

На будівлях з'явилися прапори РФ

Прапори вивішені за наказом "міністра" ЛНР Ігоря Корнета.

 
У середу, 29 листопада, на ряді адміністративних будівель в Луганську з'явилися російські прапори, які тепер доповнюють прапори самопроголошеної Луганської народної республіки. Про це пише Новая газета.
 
Як зазначається, при цьому ніяких політичних заяв про необхідність входження до складу Росії зроблено не було.



 
"Тимчасово виконуючий обов'язки глави республіки Леонід Пасічник не виявив публічної активності з моменту затвердження своєї кандидатури Народною радою. Міністри, призначені  Ігорем Плотницьким, який пішов у відставку, знаходяться в стані невизначеності, оскільки офіційних заяв і розпоряджень щодо них зроблено не було", - зазначає видання.

Як повідомляють джерела видання, поява російських прапорів - це самодіяльна ініціатива, яка не була санкціонована Москвою. Прапори вивішені за наказом Ігоря Корнета, як стверджують у самому "МВС". Політика Росії щодо самопроголошених республік Донбасу після путчу в Луганську принципово не змінилася і орієнтована на Мінські угоди.
 
"Значних новин у цьому напрямку можна чекати за підсумками чергових переговорів між помічником президента РФ Владиславом Сурковим і спецпредставником Держдепу США Куртом Волкером, анонсованих на початок 2018 року", - підсумувала газета.
 
Нагадаємо, глава ЛНР Ігор Плотницький подав у відставку. Відставці Плотницького передував конфлікт з "міністром" Ігорем Корнетом. Після того, як глава ЛНР відправив Корнета у відставку, центр Луганськ оточили озброєні люди з військовою технікою.
 

Related

Події в Україні 5427482562717375364

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item