Не злетів? Аналітик спрогнозував швидке припинення продажів iPhone X

IPhone X може зникнути з продажу
Аналітик компанії KGI Securities Мін-Чі Куо передбачив, що виробництво iPhone X припиниться вже влітку 2018 року.
Причиною зупинки випуску флагманського смартфона може стати низький попит на iPhone X в Китаї, повідомляє UberGizmo.
Аналітик стверджує, що попит на iPhone X нижче очікуваного. Мін-Чі Куо вважає, що в поточному кварталі Apple вдасться продати лише 18 млн флагманських апаратів проти ранніх прогнозів, які вказували на 20-30 млн. У другому і поготів буде продано лише 13 млн.
З цієї причини iPhone X приберуть з магазинів влітку 2018 року: перед тим, як буде представлена ​​оновлена ​​версія гаджета. Випадок стане першим в історії Apple, коли торішній смартфон не стануть пропонувати за зниженою ціною.
Зазвичай Apple пропонує одну модель смартфона протягом декількох років, знижуючи її вартість після виходу нового пристрою. У 2018 році, судячи з усього, альтернативою новому поколінню iPhone X стануть моделі iPhone 8 і iPhone 8 Plus.
Додамо, що доповідь Мін-Чі Куо заснована на чутках, тому не може вважатися достовірною. Зокрема, сам Мін-Чі Куо визнає, що iPhone X залишиться на полицях магазинів, якщо попит на нього несподівано зросте в найближчі місяці. Проте, Мін-Чі Куо відомий своїми точними прогнозами з приводу продуктів Apple та інших виробників.
Раніше ЗМІ повідомляли, що компанія Apple планує збільшити екрани нових моделей iPhone до розмірів флагманів від Samsung. Замовлення на дисплеї з діагоналлю 6,5 дюймів вже розміщений на потужностях південнокорейської компанії LG. Цю модель умовно називають iPhone X Plus.

Related

Технології 8810793444282769711

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item