СБУ затримала чоловіка з 10 пістолетами в Одеській області

Вилучені пістолети

Чоловік займався "косметичною" переробкою пістолетів. Після цього вони могли стріляти бойовими патронами. Всього у нього знайшли 13 одиниць зброї.

 
Співробітники Служби безпеки України затримали жителя Одеської області, який продавав вогнепальну зброю. Про це повідомляє прес-центр СБУ в п'ятницю, 16 лютого.


 
"Правоохоронці встановили, що місцевий житель регулярно виїжджав в одну з країн Євросоюзу, де купував зброю. "Товар" зловмисник контрабандою ввозив в Україну. Після "косметичної" переробки пістолети були здатні стріляти бойовими патронами", - йдеться в повідомленні.
 
Оперативники задокументували факт продажу підозрюваним пістолета. Клієнтів він підшукував через Інтернет, зброю особисто передавав замовникам, в тому числі, представникам кримінального світу.
 
Співробітники СБУ затримали чоловіка під час спроби продажу 10 пістолетів. Під час обшуку за місцем проживання правоохоронці вилучили ще три пістолети.
 
За цим фактом порушили кримінальну справу за статтею про незаконне поводження зі зброєю (ч. 1 ст. 263 КК України). Підозрюваному загрожує від двох до п'яти років позбавлення волі.

Related

Події в Україні 7856334278165475906

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item