Введення миротворців приведе до завершення гібридної війни


Розміщення миротворчої місії ООН на українсько-російському кордоні зупинить гібридну війну, яку РФ здійснює проти України.
Таке впевнення висловив секретар парламентського комітету з питань нацбезпеки Іван Вінник в ефірі "112 Україна".
"Якщо миротворці опиняться на адміністративному кордоні, Росія буде вживати заходів щодо виведення своїх регулярних формувань, адже вона потім отримає небажані свідчення своєї присутності протягом останніх чотирьох років на цій території. Там залишаться лише місцеві бандоутворення. Вони будуть гарно забезпечені російською технікою. Але переконаний, що українська армія зможе дати цій ситуації раду протягом трьох-чотирьох тижнів, якщо російська компонента буде виключена з процесу", - пояснив Вінник.
Президент Петро Порошенко впевнений, що миротворці ООН розмістяться на всій території Донбасу і зможуть перегородити постачання військ і зброї бойовикам.
У Кремлі неодноразово заявляли, що погодяться на миротворців ООН лише для охорони місії ОБСЄ. Після останніх переговорів зі спецпредставником Держдепартаменту США Куртом Волкером помічник президента РФ Владислав Сурков заявив, що Москва може погодитися на нові пропозиції США щодо розгортання місії ООН на Донбасі.

Related

Політика 1045480758975960052

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item