Безпілотник США провів розвідку біля берегів Криму

Безпілотник RQ-4

Американський безпілотник RQ-4В Global Hawk, здатний перебувати в повітрі до 30 годин, скоїв тривалий політ біля Чорноморського узбережжя.

За даними західних авіаційних ресурсів, стратегічний безпілотний літальний апарат ВПС США RQ-4B Global Hawk здійснив багатогодинний розвідувальний політ вздовж узбережжя анексованого Криму і Краснодарського краю, передає Интерфакс.

Зазначається, що американський дальній безпілотник з бортовим номером 10-2043, що вилетів з авіабази Сігонелла на італійському острові Сицилія, протягом 26 лютого годинами курсував від західного краю Криму уздовж його південно-західного і південного узбережжя, а також узбережжя Краснодарського краю аж до Сочі.

Політ виконувався на висоті 16,5 тисячі метрів і швидкості 540 км на годину.

З урахуванням можливостей ведення розвідки на глибину до 300 км безпілотник під час польоту міг спостерігати за всією територією анексованого півострова і значною частиною Краснодарського краю.

Нагадаємо, три військові літаки США 23 лютого здійснили розвідувальні польоти поблизу кордонів Росії на Балтиці і над Чорноморським узбережжям.

Related

Події в Україні 6497658837603601964

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item