У шести областях України СБУ провела 28 обшуків: знайдена антиукраїнська агітація та боєприпаси

СБУ: Обшуки проводились також і в представників ЗМІ
Правоохоронці розповіли деталі масштабних обшуків, які напередодні проводилися у Дніпропетровській, Львівській, Херсонській, Миколаївській, Херсонській областях та в Києві.
Йдеться про ліквідацію антиукраїнських центрів, які працювали в інтересах спецслужб країни-агресора.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Автономної Республіки Крим.
У результаті обшуків вилучили:  серед іншого, агітаційні матеріали з підтримки анексії Криму, гроші, документи, що містять інформацію з обмеженим доступом; заборонену продукцію, в тому числі гранати та патрони.
Деталі запланованих провокацій у прокуратурі поки не наводять. Обіцяють розповісти, яку саме підривну діяльність готували ліквідовані антиукраїнські центри після процедури легалізації.
"У ході вказаних обшуків здобуто докази вчинення протиправних дій в інтересах спецслужб сусідньої держави, які, після проходження процедури легалізації, дозволять здійснити публічне викриття спеціальних підривних акцій та інформаційних операцій проти Української держави", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, 12 березня в СБУ офіційно підтвердили що співробітники спецслужби проводять понад 25 обшуків по Україні. Також слідчі дії проводилися й у журналістів.
За даними народного депутата Григорія Шверка, обшуки проводилися у двох журналістів видань Вести та Страна.

Related

Події в Україні 7642494469994830771

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item