Трамп пригрозив новими митами на європейські товари

Президент США пропонує Європі скасувати мито на американські товари
Президент США Дональд Трамп заявив, що готовий ввести нові мита на європейські товари в разі, якщо ЄС не скасує обмеження на ввезення американської продукції.
Таку ж умову Трамп озвучив для скасування мит на імпорт до США сталі та алюмінію.
"Європейський союз, чудові країни, які погано поводяться з США в питаннях торгівлі, скаржаться з приводу мит на сталь і алюміній. Якщо вони скасують свої жахливі обмеження й мита на американські товари, ми вчинимо так само. Великий дефіцит. У іншому випадку, введемо мита на автомобілі та інші товари з Європи. Так буде чесно!", - написав Трамп уTwitter.

The European Union, wonderful countries who treat the U.S. very badly on trade, are complaining about the tariffs on Steel & Aluminum. If they drop their horrific barriers & tariffs on U.S. products going in, we will likewise drop ours. Big Deficit. If not, we Tax Cars etc. FAIR!

Раніше повідомлялося, що Трамп ввів мита на імпорт сталі (25%) та алюмінію (10%). Мита введені для продукції всіх країн, за винятком Канади й Мексики. Для цих країн передбачено виключення терміном на 30 днів із опцією пролонгації. Пізніше президент заявив, що вирішив почекати протягом 15 днів міжнародної реакції, і лише потім введе мита. Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що від рішення Трампа про введення мита на імпорт сталі та алюмінію програють усі сторони.

Related

Події у світі 7052149607877512919

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item