Рубан вів переговори з українськими військовими, які повинні були стати виконавцями теракту – Мосійчук

Спецслужби розслідують дві спроби збройної атаки на Верховну Раду
За словами народного депутата Ігоря Мосійчука, Рубан не просто віз з "ДНР" арсенал зі зброєю для реалізації теракту, а й вів переговори з рядом українських військових, які повинні були стати його виконавцями. Про це український нардеп повідомив на своїй сторінці в Facebook, посилаючись на джерела в СБУ.
Також Мосійчук заявив, що українські спецслужби розслідують мінімум дві спроби збройної атаки на Верховну Раду. Їх збиралися здійснити в той час, коли там очікувалася присутність вищих посадових осіб держави.
"Чи затримані спільники Рубана? Переконаний, незабаром СБУ повідомить більше фактажу в цій справі, але в той же час не виключаю, що частина військових, яких Рубан підмовляв до організації збройного нападу на український парламент, повідомила про його злочинний намір українські спецслужби, що і дало можливість не тільки запобігти теракту, а й детально задокументувати злочинні дії «переговорника»", – повідомив народний депутат.
Нагадаємо, 8 березня на КПВВ майорських затримали з арсеналом зброї керівника Центру звільнення полонених Володимира Рубана.
Рубану інкримінують підготовку теракту і замаху на перших осіб держави.
9 березня Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід Володимиру Рубану у вигляді двох місяців арешту.

Related

Події в Україні 7620018660191643362

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item