Три бойовики “ДНР” добровільно здалися правоохоронцям на Донеччині

Чоловіки були черговими на блокпостах "ДНР"
Троє чоловіків, які брали участь у незаконній діяльності так званої ДНР, здалися поліції Бахмута протягом останнього тижня. Про це повідомляє прес-служба поліції Донеччини.
Вчора до правоохоронців звернувся 36-річний чоловік з Сіверська. Він із автоматом обстежував автівки та перевіряв документи водіїв на блокпості "ДНР".
"Після трирічного переховування вирішив сам розповісти поліції про свої протиправні дії", – повідомляє прес-служба поліції.
Серед колишніх бойовиків, 30-річний житель Сіверська, що також зі зброєю в руках чергував на блокпості терористів.
В місті Часів Яр поліцейським здався громадянин Росії, який у 2014 році брав участь у незаконній діяльності так званої ДНР у Бахмутському районі. Екс-найманець "ніс службу" на блокпості біля села Григорівка, а також патрулював місто.
"Після звільнення району українськими військами чоловік втік та 4 роки переховувався в РФ, у Криму та різних областях України", – повідомляють у поліції.
Екс-бойовики скористалися програмою “Повернися додому”, що допомагає колишнім учасникам незаконних збройних формувань добровільно повідомити про це органи державної влади. 
Згідно з ч. 6 ст. 260 КК України, можливість уникнути в’язниці є лише у тих, хто не скоював тяжких злочинів проти мирного населення. Наразі поліцейські перевіряють діяльність чоловіків, що до них звернулися.
З початку 2018 року поліція Донеччини притягнула до відповідальності 65 бойовиків. З них 55 – затримані, ще 10 – заочно повідомлені про підозру та оголошені в розшук.

Related

Гаряча новина 1514872671739274051

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item