Савченко прийшла у Раду з пістолетом і гранатою - нардеп

Савченко прийшла у Раду з пістолетом і гранатою - нардеп
Депутати вивели Савченко із залу засідань
Народний депутат Надія Савченко, яку ГПУ підозрює в підготовці теракту у Верховній Раді, прийшла у четвер, 15 березня, в парламент з пістолетом і гранатою, заявив нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук.
"Шизофренія зашкалює! Савченко з'явилася в українському парламенті, який хотіла підірвати. З нею спілкуються нардепи-патріоти і спікер парламенту Андрій Парубій. Після цього вони всі разом покинули сесійну залу. Кажуть, що в парламент Савченко принесла зброю і гранати. Після цього Н. Савченко ще раз закликала до збройного державного перевороту", - написав він у себе у Facebook.
Цю ж інформацію підтвердив також журналіст Сергій Іванов.
"Тільки що Надію Савченко вивели з сесійної зали парламенту народні депутати Левус, Тетерук і Бондар. При ній виявили пістолет і ручну гранату. Перед цим вона начебто закликала до військового перевороту. Це не жарт", - повідомив він.
Нагадаємо, глава ГПУ Юрій Луценко прийняв рішення про внесення до парламенту подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Савченко.
За його словами, вона готувала теракт у Верховній Раді.
Сама Савченко звинувачення на свою адресу назвала "абсурдом", проте визнала, що думала про знищення Адміністрації президента і парламенту.
"А хто не думав підірвати Банкову чи Раду? Ми що, живемо у 37-му році, у сталінські часи? Це є злочином? Про це не можна говорити?" - заявила вона перед допитом біля будівлі СБУ.
Нагадаємо, що 12 березня народного депутата Надію Савченко викликали на допит в СБУ у справі Володимира Рубана.
Сам Рубан був затриманий 8 березня на КПВВ майорських з арсеналом зброї. Йому оголосили підозру по ч.1 ст. 263 КК Незаконне поводження зі зброєю, і ч.1 ст.14 Приготування до злочину, ч.3 ст.258 Терористичний акт. Суд залишив його під вартою на 2 місяці.
Президент України Петро Порошенко заявив, що Рубан зі своїм угрупованням, куди, за версією прокуратури, входили Захарченков, Березень, Лящ і Мезенцев, готувався дестабілізувати українське суспільство за допомогою масових терористичних атак.

Related

Гаряча новина 6860472635934381279

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item