У Генпрокуратурі підтвердили слідчі дії стосовно голови САП Холодницького

Назар Холодницький
Генеральний прокурор України Юрій Луценко підтвердив слідчі дії, що стосуються керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.
"Дійсно, відповідно до законодавства Генеральна прокуратура України спільно з Національним Антикорупційний бюро проводила слідчі дії, які стосувалися, в тому числі і керівника САП пана Холодницького", - повідомив Луценко в ефірі телеканалу ICTV.
Крім того, генпрокурор зазначив, що слідчі дії тільки починаються, в зв'язку з чим, йому нічого більше повідомити на даний момент.
"Тільки в результаті допитів, експертиз зможу повідомити про те, чи є ознаки кримінальних правопорушень, які зафіксовані на прослуховуючому пристрої, який було встановлено в кабінеті керівника САП", - додав генпрокурор.
Нагадаємо, 20 березня Спеціалізована антикорупційна прокуратура підтвердила, що в робочому кабінеті керівника САП Назара Холодницького знайшли приховану техніку для прослуховування. За даними ЗМІ, прослуховування вели   Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) і Генеральна прокуратура України (ГПУ).

Related

Політика 6653564330472800648

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item