Представник США при ОБСЄ озвучив основні причини конфлікту в Україні

Гаррі Кеміан назвав чотири причини конфлікту в Україні
До конфлікту на сході України призвело порушення Росією українського суверенітету, незалежності, територіальної цілісності країни та продовження порушень низки найважливіших принципів безпеки, заявив тимчасовий повірений у справах США при ОБСЄ Гаррі Кеміан.
Як передає Радіо Свобода, так  він відреагував на заяви російської делегації під час засідання ОБСЄ 8 березня стосовно того, що призвело до конфлікту в Україні.
"Всупереч поглядам, висловленим російським делегатом, до конфлікту на сході України призвело порушення Росією територіальної цілісності України, українського суверенітету, незалежності країни", – заявив Кеміан.
За його словами, Росія продовжує порушувати низку найважливіших принципів і зобов’язань ОБСЄ, що також призвело до поточного конфлікту в Україні та продовжує становити найбільшу загрозу стабільності й безпеці в регіоні.
Нагадаємо, що спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер закликав ліквідувати російсько-окупаційні утворення "ДНР" і "ЛНР" на сході України, оскільки вони не відповідають Конституції України.

Related

Події в Україні 5789437299885553168

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item