Стало відомо, про що говорили на "таємній" зустрічі Кабміну з Порошенком

Адміністрація президента України

Президент із членами уряду серед іншого обговорював можливість введення додаткових санкцій проти Росії, аналогічних американським.


Міністр освіти Лілія Гриневич у середу, 18 квітня, розповіла, про що йшла мова на закритій зустрічі президента з членами Кабміну, яка відбулася напередодні. За її словами, одним з питань була перспектива створення в Україні єдиної помісної церкви, повідомляє Інтерфакс-Україна.
Також обговорювалися питання налагодження взаємодії держінститутів і введення аналогічних американським санкцій проти Росії.
 
"Щодо вчорашньої зустрічі. Говорили про декілька питань, починаючи з Української помісної церкви. Поінформував нас президент про результати його зустрічі з Вселенським патріархом Варфоломієм 9 квітня в Стамбулі, так як це дуже важлива подія", - сказала Гриневич на брифінгу після засідання уряду в середу, відповідаючи на питання журналістів про зустріч президента із членами Кабміну.
 
Окрім того, міністр освіти повідомила, що на зустрічі обговорювалося питання налагодження взаємодії парламенту, президента і Кабінету міністрів "у ці складні часи, перед викликами, які перед нами зараз стоять".
 
"Викликів дуже багато. У нас пройшло два роки роботи уряду, є що підсумувати. Але на наступний період так само перед собою ставимо виклики", - сказала глава Міносвіти.
 
"Плюс ми також обговорювали питання щодо санкцій проти РФ. Це теж дуже широке питання. Зараз в уряді готується цей проект, проводяться узгодження, безліч нарад. Ми працюємо над цим важливим документом, який після оприлюднення заслуговуватиме на окрему увагу медіа", - розповіла міністр.
 
Як повідомлялося, напередодні Порошенко негласно збирав у себе Кабмін. Також у вівторок вдень Порошенко скликав лідерів фракцій на нараду.
 
Як пізніше стало відомо, мова, зокрема, йшла про створення єдиної помісної української церкви. Президент попросив депутатів підтримати відповідну ініціативу.

Related

Політика 405914348388041025

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item