У США сталася масштабна хакерська крадіжка даних

У США сталася найбільша хакерська крадіжка даних клієнтів магазинів

За даними експертів, за злочином стоїть хакерська група JokerStash, яка виставила відомості про 125 тисяч кредиток на продаж.

Група хакерів вкрала у клієнтів магазинів в США дані п'яти мільйонів кредитних і дебетових карт і виставила частину інформації на продаж. Про це 1 квітня повідомила компанія Gemini Advisory, яка спеціалізується на комп'ютерній безпеці.
Зазначається, що у співпраці з кількома фінансовими організаціями компанія підтвердила "з високим ступенем впевненості", що записи були вкрадені у клієнтів магазинів Saks Fifth Avenue і Lord & Taylor в період з травня 2017 року по теперішній час.
У Gemini Advisory нагадали, що раніше хакери зі згаданої групи зламали дані клієнтів таких мережевих магазинів як Whole Foods, Chipotle, Omni Hotels & Resorts і готелів мережі Trump Hotels, заснованої свого часу чинним президентом США.

Фахівці компанії наголошують, що нинішня хакерська атака "є однією з найбільших і найбільш руйнівних, що коли-небудь поражала роздрібні компанії".
Раніше повідомлялося, що невідомі хакери викрали дані близько 150 мільйонів користувачів додатку для фітнесу і контролю калорій MyFitnessPal.

Related

Події у світі 4336057919883766797

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item