"Точка зору РФ уже не дуже цікавить світ" - Гримчак

"Точка зору РФ уже не дуже цікавить світ" - Гримчак

Переговори лідерів "нормандської четвірки" без російського президента Володимира Путіна свідчитимуть про те, що світ не хоче чути думку Кремля.
Про це сказав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак в ефірі "112 Україна".
"Якщо інформація вірна, що будуть зустрічатися без Російської Федерації, то стає зрозумілим, що точка зору Російської Федерації уже не дуже цікавить увесь світ", - сказав Гримчак.
"Справа у тому, що Радянський Союз був набагато могутніший, ніж нинішня Російська Федерація - людські ресурси, техніка. На сьогоднішній день після Солсбері, малазійського "Боїнга", ми переконали світ, що те, що відбувається на сході України, - це російська агресія. Цивілізований світ об'єднався у коаліцію проти міжнародного терориста - Російської Федерації", - пояснив замміністра.
Напередодні російські ЗМІ повідомили, що саміт лідерів країн "нормандської четвірки" може пройти без російського президента Володимира Путіна. Петро Порошенко, Ангела Меркель та Еммануель Макрон можуть зустрітися у травні в місті Аахен на заході Німеччини. Обговорять питання введення миротворців ООН на Донбас.

Related

Політика 7920276370880767071

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item