Китай збільшить закупівлі товарів і послуг у США на 200 мільярдів доларів

итай збільшить закупівлі товарів і послуг у США на 200 мільярдів доларів
Досягнута угода в торгових переговорах з Китаєм була головною вимогою адміністрації Трампа
Після тижнів напружених переговорів Китай і Сполучені Штати досягли початкової угоди про торгівлю. Обидві сторони заявили, що Китай погодився "значно збільшити" закупівлі товарів і послуг в США, щоб зменшити дисбаланс у торгівлі між двома країнами.
Про це повідомляє CNN.
Досягнута угода було головною вимогою адміністрації Трампа протягом двох днів торгових переговорів у Вашингтоні з китайськими офіційними особами.
"Для задоволення зростаючих потреб китайського народу в споживанні і з огляду на необхідність якісного економічного розвитку Китай значно збільшить закупівлі товарів і послуг від Сполучених Штатів. Це також допоможе підвищити зайнятість в США», - йдеться в заяві.
Необхідність у більшій співпраці стала неминучою для США і Китаю після того, як дві найбільші економіки світу пригрозили один одному санкціями в десятки мільярдів доларів, що могло призвести до торговельної війни.
Згідно з повідомленням CNN від офіційних осіб США, Пекін запропонував збільшити китайські закупівлі американських товарів приблизно на 200 мільярдів доларів.

Related

Економіка 4420043702122340807

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item