"Знак SOS на дахах будинків" - у Росії селяни просять допомоги

"Знак SOS на дахах будинків" - у Росії селяни просять допомоги

У російському селищі Мосотряд, що під Казанню місцеві жителі намалювали на дахах будинків напис SOS. Таким чином люди прагнуть привернути увагу до проблеми їхнього села, яке буквально розвалюється.
Селяни протягом 5 років просять у влади допомоги, однак їх ніхто не чує, передає Крим Реалії.
"У селищі течуть і провалюються майже всі дахи. У ньому немає водопроводу. Газ в кухнях подається з балонів, опалення – пічне, зручності у дворі. А ще в селищі немає жодного магазину і жодної аптеки. У нього також не ходить громадський транспорт: найближча зупинка знаходиться в чотирьох кілометрах",- повідомляє видання.
До Мосотряд через відсутність безпечної дороги перестав заїжджати навіть шкільний автобус. Рейсову маршрутку селяни востання бачили в день російських президентських виборів 18 березня, за їх словами, тоді вона їздила щогодини.
Жителі Мосотряд протягом 5 років просять владу про допомогу, однак весь час отримують одну й ту ж саму відповідь: нічого не можемо зробити, тому що немає грошей.
На виїзді з Чернівців мешканці мікрорайону Нові Ленківці та села Новий Киселів перекрили трасу міжнародного значення. Люди вимагають виправити суцільну розмітку, через яку вони повинні проїжджати зайві кілометри.

Related

Події у світі 2427310470041680000

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item