Путін вперше за 5 років не став найвпливовішим в рейтингу Forbes

Путін вперше за 5 років не став найвпливовішим в рейтингу Forbes
Саміт експортерів нафти у В'єтнамі в листопаді 2017 року
Президент Росії Володимир Путін опустився на друге місце в рейтингу найвпливовіших людей світу за версією журналу Forbes, поступившись лідерстом очільнику Китаю Сі Цзіньпіну.
Президент США Дональд Трамп опустився з другого на третє місце.
Востаннє журнал публікував цей рейтинг у 2016 році. Тоді Путін четвертий рік поспіль очолював його, а лідер Китаю був на четвертому місці.
У першій же десятці топ-Forbes цього року: канцлер Німеччини Ангела Меркель, засновник Amazon Джефф Безос, папа римський Франциск, засновник Microsoft Білл Гейтс, наслідний принц Саудівської Аравії Мухаммед бен Сальман, прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді, співзасновник Google Ларрі Пейдж.
Крім того, вперше в рейтингу президент Південної Кореї Мун Чже Ін (54). Цікаво, що його північний сусід Кім Чен Ин розташувався на 36-ій сходинці.
Вплив засновника соцмережі Facebook Марка Цуберга оцінили до 13 місця, а фаворита преси Ілона Маска розташували на 25-ому.
Успіх Сі Цзіньпіна журнал пояснив його досягненнями в консолідації влади - завдяки рішенню депутатів Всекитайських зборів він зможе очолити країну після 2023 року.
У рейтингу 2016 журнал розмістив попереднього президента США Барака Обаму, який в 2015-му посідав друге місце, на 48-ме.

Related

Події у світі 3869838409458123416

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item