У Москві знову збирається мітинг проти інавгурації Путіна

У Москві знову збирається мітинг проти інавгурації Путіна
Мітинг було ініційовано рухом Лівий фронт
У Москві на Суворовської площі прихильники опозиції збираються на узгодженому мітингу. Про це повідомляє  низка опозиційних російських ЗМІ.
Мітинг "За легітимну, законну владу" був ініційований лідером руху Лівий фронт Сергієм Удальцовим.
"25 квітня чиновники Уряду Москви по телефону повідомили організаторам про те, що погодили проведення 6 травня з 14.00 на Суворовської площі мітинг «Нам потрібна законна влада! Обговорення інавгурації Володимира Путіна» з кількістю учасників до 2 000 людей", – зазначається на офіційній сторінці Лівого фронту.
Повідомляється, що до участі в акції запрошені всі політичні сили, які не визнають підсумки минулих виборів президента РФ.
Основні гасла акції: "Нам потрібні чесні вибори! Нам потрібна законна влада!", "Підсумки виборів президента не визнаємо!", "Даєш Уряд народної довіри!", "Грудініна – у прем'єр-міністри!".
Нагадаємо, вчора, 5 травня, у більш ніж 80 містах Росії проходили мітинги в зв'язку з інавгурацією президента РФ Володимира Путіна. Рух ініціював опозиціонер Олексій Навальний, якого затримали майже одразу після появи на мітингу, проте пізніше відпустили.
Раніше повідомлялося, що в МЗС України засудили побиття російських громадян на мітингах проти корупції та беззаконня.

Related

Події у світі 5955800841525903122

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item