Москва вимагає негайно звільнити главу РІА Новости-Украина

Москва вимагає негайно звільнити главу РІА Новости-Украина
У МЗС Росії засудили арешт Кирила Вишинського

У МЗС Росії засудили арешт керівника РІА Новости-Украина Кирила Вишинського. Москва зажадала негайного звільнення журналіста.

Міністерство закордонних справ Росії засудило арешт керівника РІА Новости-Украина Кирила Вишинського, закликавши українську владу негайно його звільнити. Про це в четвер, 17 травня, повідомляє прес-служба МЗС РФ.

"Розцінюємо це як кричуще свавілля, наступ на свободу слова і спробу київського режиму силовими методами задушити будь-які прояви об'єктивності і неупередженого погляду на події, що відбуваються в країні", - йдеться в повідомленні.

Зовнішньополітичне відомство Росії вимагає негайного звільнення Вишинського, а також закликало міжнародні правозахисні та журналістські організації звернути увагу на ситуацію зі свободою слова в Україні.

Раніше повідомлялося, що суд у Херсоні заарештував на два місяці керівника РІА Новости-Украина Кирила Вишинського.

15 травня співробітники СБУ провели обшуки в офісі РІА Новости-Украина. Вишинський був затриманий у Києві в той же день, а потім його етапували в Херсон. Генпрокуратура України звинувачує журналіста в державній зраді. Вишинський подібні звинувачення назвав безпідставними.

Related

Події у світі 3528337172932529914

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item