У Черкасах поліція жорстко віддубасила фанатів - відео

У Черкасах поліція жорстко віддубасила фанатів - відео

Під час матчу заключного туру першої ліги України між "Черкаським Дніпром" і "Сумами" сталася масова бійка між уболівальниками і поліцією. У сутичках взяли участь близько 200 осіб.
Гра, яка проходила на Центральному стадіоні в Черкасах, була перервана на 54 хвилині через вихід ультрас черкаської команди на поле.
Фанати вибігли разом з фаєрами і банером "Лашкул на трансфер". В інцидент втрутилися правоохоронці, які для упокорення вболівальників не гребували застосовувати кийки. Затримані до 30 осіб.
"Сьогоднішній матч заключного туру Першої ліги між командами "Черкаський Дніпро" і "Суми" було зупинено через масове порушення громадського порядку. Тому проведення матчу було перервано", - повідомляє прес-служба патрульної поліції Черкаської області.
За словами прес-секретаря патрульної поліції Черкаської області Зої Вовк, на місце приїхали 10 екіпажів патрульних, а також представники міського відділу поліції. "Ультрас вийшли на поле з гучними закликами проти Лашкул. Підривали пакети, штовхнули працівника стадіону, крили всіх нецензурною лайкою, провокували бійку з іншими відвідувачами стадіону", - заявила Вовк.
Пізніше у будівлі міськвідділу поліції вболівальники організували акцію в підтримку затриманих.
Президент черкащан Володимир Лашкул має намір перевозити клуб в село Білозір'я, а всіх футболістів "Черкаського Дніпра" виставив на трансфер.

Related

Суспільство 3617584815250164076

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item