В областному центрі обшукують всю прокуратуру та поліцію


СБУ проводить обшуки у всіх відділеннях поліції і прокуратури міста Запоріжжя.
Шукають докази фальсифікації поліцейської статистики, стверджує "Перший запорізький".
Слідчі прийшли в Комунарський, Шевченківський, Дніпровський та Вознесенівський райвідділи поліції і районні прокуратури.
Слідчі дії проводяться в рамках кримінального провадження про перевищення влади або службових повноважень.
"Силовики шукають на місцях інформацію про так звані "справи-багатоепізодники", в рамках яких затримані пишуть масу явок з повинною і беруть на себе чужі злочини. Як правило, в таких випадках мова йде про людей без певного місця проживання. Подібні справи "підвищують" показники розкриття злочинів в поліцейській звітності", - йдеться в повідомленні.
Напередодні в якості головного обласного поліцейського був представлений генерал поліції третього рангу Сергій Комісаров. Раніше очолював ГУ Нацполіціі в Луганській області.
У столиці група зловмисників під виглядом поліцейських грабувала іноземців. До складу групи входило двоє чоловіків та жінка і діяли вони за відпрацьованою схемою. Зловмисники шукали своїх жертв у розважальних закладах, після чого дівчина знайомилась із іноземцем. Через деякий час вона призначала зустріч в орендованій квартирі, а коли іноземець залишався з дівчиною наодинці, до помешкання вривались її спільники, переодягнені у форму поліції.

Related

Гаряча новина 6851122322448896362

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item