Погром у ТЦ Магелан у Києві: Молодики трощили меблі, охорона їх поливала водою з пожежних рукавів

Погром у ТЦ Магелан у Києві: Молодики трощили меблі, охорона їх поливала водою з пожежних рукавів
Захоплення супроводжувався "душем" із пожежних рукавів і погромом меблів і техніки
У суботу, 2 червня, невідомі розблокували вхід у сам ТЦ Магелан у Києві, який намагалися захопити напередодні.
Про це повідомляє Інформатор.
"Близько 11:30 невідомі почали штурм офісних приміщень торгового центру, охорона закрилася всередині та поливала "загарбників" водою із пожежних рукавів. Але, незважаючи на всі старання охорони, молоді люди таки змогли проникнути в приміщення, попутно розбивши техніку та меблі. Усі приміщення офісу залито водою, багато битого скла", - повідомляє видання.
На місце прибули кілька поліцейських патрулів. Правоохоронці взяли свідчення у обох сторін конфлікту і залишили кількох поліцейських для підтримки порядку.
За інформацією видання, станом на 13:30 ситуація біля ТЦ Магелан спокійна, проте територію як і раніше контролюють молоді люди спортивної статури.
Супермакет Ашан 2 червня так і залишився закритим. Адміністрація магазину повісила біля кас оголошення про те, що супермаркет не працює "з технічних причин".
"Охорона магазину відмовилася коментувати цю ситуацію, сказавши, що не пускати нікого в супермаркет їм наказало керівництво. Вони також додали, що до кінця дня магазин працювати точно не буде. Проте у самому супермаркеті розгулювали невідомі молодики спортивної статури, які повідомили, що супермаркет не працює, тому що немає електрики і не працюють каси, хоча світло в магазині було і монітори кас горіли", - додали у виданні.
Молодики відмовилися давати будь-які коментарі з приводу їх перебування на території торгового центру.
Поліція поки офіційно не називає те, що відбувається в Магелані, рейдерським захопленням. Правоохоронці на місці встановлюють обставини події та законність того, що відбувається.







Нагадаємо, що в п'ятницю, 1 червня, невідомі в балаклавах з предметами, схожими на зброю, намагалися увірватися в ТЦ Магелан. Вони також заблокували виходи з будівлі автомобілями. Власник ТЦ Анатолій Юркевич повідомляв, що молодиків  найняли представники Сбербанку Росії.
Господарський суд Києва 29 грудня 2017 року наклав повторний арешт на торговий центр Магелан у Києві.
У серпні 2017 року Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив Сбербанку придбати київський ТЦ Магелан.
Власник ТЦ Магеллан, бізнесмен Анатолій Юркевич заявив про небажання віддавати актив ТРК Магелан Сбербанку.
24 січня 2018 року Київський апеляційний госпсуд відкрив провадження щодо апеляції Сбербанку. Також банк зараз у судах намагається стягнути з компанії Край Проперті та її поручителя компанії Універсал №16 заборгованість на $67,6 млн.

Анатолій Юркевич - український бізнесмен. Головний бізнес підприємця - молочна група Мілкіленд, яка орієнтувалася на російський ринок. Зазначимо, що раніше бізнесмену належали продовольчі гіпермаркети Край (продані Каравану) ТРК Магелан у Києві, Харкові (останій переданий ВТБ Банку) та Дніпрі, журнал Компаньйон, Український професійний банк (в 2015 році визнано неплатоспроможним) тощо.

Related

Гаряча новина 6991933314194969965

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item