Люди в балаклавах перекрили входи до ТРЦ "Магеллан"


ТРЦ "Магеллан" сьогодні не відкриє двері для відвідувачів, невідомі люди в балаклавах перекрили входи в торгово-розважальний центр, пише Hubs.іа.
Як раніше повідомляв "Інформатор", "за попередньою інформацією, міцних хлопців найняли представники "Сбербанку Росії", який незаконним способом оформив право власності на частину торгових приміщень в ТРЦ "Магеллан".




"Ми вже виграли кілька судових процесів, які підтверджують, що дії "Ощадбанку" є незаконними. Частина торгових приміщень перебуває у власності ТОВ "Шейк". Це підтверджується виписками з державного реєстру. У нас на руках також є рішення суду, яке забороняє банку тут перебувати. Тому дії цих хлопців більше нагадує рейдерське захоплення", — розповів "Інформатору" начальник служби безпеки "Магеллана" Юрій Коржука.
Наразі входи в ТРЦ заблоковані автомобілями, якірний орендар – гіпермаркет "АШАН", не відкрився. "Загарбники" не дають коментарі.
"Прийшли люди в камуфляжах в 7.00, кажуть в 9.00 повинен бути власник приміщення або ми поразбиваем тут все", – коментує ситуацію співробітник одного з закладів Магеллана.
Люди в балаклавах перебувають на території ТРЦ з учорашнього вечора. О 21.00 група невідомих осіб намагалася увірватися в офісні приміщення ТРЦ. Після відсічі силами співробітників охоронної фірми, вони оточили будівлю, перекривши автомобілем вхід в офісні приміщення і доступ до трансформаторної підстанції ТРЦ. Власники "Магеллана" викликали поліцію, правоохоронці склали протокол про порушення громадського порядку.
Зазначимо, судові розгляди власників ТРЦ зі "Сбербанком" тривають з 2017 року. Раніше російський банк вже двічі, всупереч чинній забороні суду, оформляв у власність ТРЦ "Магеллан" шляхом зміни попередніх реєстраційних дій.

Related

Суспільство 8153035189149335733

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item