Затримано підозрюваного у вбивстві української бізнесвумен у Чорногорії

Затримано підозрюваного у вбивстві української бізнесвумен у Чорногорії
Лашманову вбив чоловік, з яким у неї в минулому були стосунки

Вбивцею виявився ватерполіст Арсен Станович, з яким Анастасія Лашманова раніше мала стосунки.

В Албанії спіймали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві громадянки України Анастасії Лашманової в Чорногорії. Про це в четвер, 21 червня, пише видання Vijesti.
22-річного Арсенія Становича екстрадували в Чорногорію, де суд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту. Станович не прокоментував звинувачення.
Підозрюваного затримали в автомобілі з косовськими номерами, за кермом якого був його батько Зоран Станович. Останнього не заарештували, хоча, за даними ЗМІ, він намагався допомогти синові втекти у США. Підозрюваному загрожує до 40 років в'язниці. Станович-старший раніше запевняв, що не контактував із сином і не знає, де він.

Прокурори стверджують, що Арсеній Станович скоїв вбивство з корисливою метою.
За даними слідства, Станович 11 травня прийшов у квартиру, яку винаймала Лашманова в Которі, після чого саме в той день у ранкові години її жорстоко вбили нанесенням різких множинних колотих поранень у голову і тіло, а також сильним ударом механічним інструментом у потилицю. Після того, як підозрюваний скоїв злочин, він зник з місця події.

Зазначається, що Станович і Лашманова раніше перебували у стосунках. Станович - колишній воротар з водного поло місцевого клубу Primorac і національної збірної. Його батько очолював прикордонну поліцію аеропорту Тіват. Після вбивства він залишив посаду.

Анастасія Лашманова в Чорногорії керувала компаніями Mimoza Group і Sea Trade, які займаються створенням бізнесу та операціями з нерухомістю, в основному готелями і ресторанами.

Місцеві ЗМІ оцінюють вартість її майна у 105 млн євро і вказують, що раніше Лашманова мала російський паспорт. Компанії Лашманової володіють трьома ресторанами в розкішному комплексі Порто в місті Тіват на узбережжі Чорногорії.
Вона також брала участь у суперечливих проектах реконструкції узбережжя і будівництва ресторанів в Каменщиках. Ще українка володіла салоном краси Femme Fatale, який був частиною розкішного готелю Tre Canne в туристичному місті Будва.
Нагадаємо, Лашманова була вбита у власній квартирі 12 травня.

Related

Події у світі 5891522320948363850

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item