Сода допомагає в боротьбі з раком - вчені

Сода допомагає в боротьбі з раком - вчені
Сода ефективна в боротьбі з пухлинами

Вживання розчиненої у воді соди робить ракові клітини більш сприйнятливими до лікування на знищення хвороботворних елементів.


Вчені з Інституту Людвіга з дослідження раку з'ясували, що сода може врятувати від раку, підвищуючи ефективність хіміотерапії, повідомляє РІА Новости.
Фахівці зазначають, що вживання розчиненої у воді соди робить ракові клітини більш сприйнятливими до лікування.

"Ідея настільки проста. Це не якісь там ліки за 100 тисяч доларів за рік. Це в прямому сенсі просто харчова сода", - підкреслив автор дослідження Чи Ван Дан.

Відомо, що при розростанні пухлини велика кількість ракових клітин відрізається від кровоносної системи і захищається від хіміопрепаратів. До них також не надходить кисень, тому в них підвищується кислотність, яку, на думку вчених, може нейтралізувати сода.

Під час дослідження фахівці пересадили мишам зразки ракової пухлини, яка через підвищену кислотність була малоактивною і менш сприйнятливою до лікування.
Гризунам у воду почали додавати соду, що нормалізовало кислотність і підвищило активність хворих клітин. Тож, вважають дослідники, пухлина починає краще піддаватися хіміотерапії.

Related

Цікаво 9070301881257999564

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item