Поскаржилася на домагання і потрапила за ґрати - туристку засудили у Єгипті


Ліванську туристку 24-річну Мону ель-Мазбох засудили у Єгипті до 8 років в'язниці через скарги у соцмережах на домагання.
Суд, який відбувався у Каїрі, назвав заяви жінки навмисним поширенням неправдивих чуток, які завдають шкоди суспільству та дискредитують релігію, повідомляє Fox News.
Наприкінці відпустки Мона запостила у Facebook 10-хвилинне відео. На ньому назвала Єгипет "сучим сином". Поскаржилася на сексуальні домагання, поганий сервіс і крадіжку грошей.
Пізніше вона опублікувала інше відео. У ньому перепросила перед "поважними мешканцями Єгипту" за свої висловлювання.
"Як буде воля божа, рішення змінять. Це надто суворий вирок", прокоментував адвокат жінки Емад Камаль. Апеляцію призначили на 29 липня.
2006-го Мона перенесла операцію на мозку із видалення пухлини. Після того вона втратила здатність контролювати свій гнів. Також жінка страждає від депресії, повідомив адвокат.
Єгипетській співачці 37-річній Шерін Абдель Вахаб заборонили виступати через жарт про річку Ніл. Під час одного із виступів співачки, відомої за сценічним ім'ям Шерін, її попросили заспівати пісню "Чи пив ти колись із Нілу?". У відповідь співачка пожартувала, що, випивши води із Нілу, можна заразитися глистами.

Related

Події у світі 548604034919083706

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item