Аварія на Південно-Українській АЕС: що зробили правоохоронці

Аварія на Південно-Українській АЕС: що зробили правоохоронці

Працівники Служби безпеки України запобігли аварії на Південно-Українській АЕС. Вони виявили факт установки контрафактного кабелю електроживлення.
Про це повідомили в прес-центрі СБУ.
Посадові особи підприємства створили умови для виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру на Південно-Українській АЕС. Вони спеціально закупили контрафактне електрообладнання для систем, важливих для безпеки функціонування атомної електростанції.
Під час розслідування правоохоронці задокументували факт поставки і установки силового кабелю електроживлення, використання якого не передбачено чинними нормами ядерної та радіаційної безпеки.
Державна інспекція ядерного регулювання, фахівці "Енергоатому" і керівництво АЕС вживають невідкладних заходів щодо демонтажу і заміні контрафактного обладнання.
Українська спецслужба викрила інтернет-аферу вартістю $1,5 млн за запитом Федерального бюро розслідування.
Громадяни однієї з африканських країн, представляючись американськими підприємцями з бізнесом в Україні, познайомилися з жінкою із США в соціальній мережі. Сказали їй, начебто мають проблеми з українськими правоохоронцями і не можуть продати бізнес і повернутися у США. Обдурена жінка перерахувала шахраям $1,5 млн на "вирішення проблем". Далі аферисти зняли гроші у відділеннях вітчизняних банків і легалізували через купівлю майна.

Related

Події в Україні 4892472924550942585

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item