Били, душили та різали: 16-річну студентку намагалися вбити одногрупники

Били, душили та різали: 16-річну студентку намагалися вбити одногрупники
16-річну мешканку Кременецького району на Тернопільщині намагалися вбити двоє одногрупників. Це сталося під час спільного відпочинку.
Дівчину били палкою, душили та перерізали горло склом. Вона дивом залишилася жива, змогла дійти до гуртожитку та покликати на допомогу, повідомили у відділі комунікації поліції області.
"Троє студентів вищого професійного училища - двоє хлопців та дівчина - , вирішили відпочити. Із собою взяли пляшку горілки. Запивали алкоголь солодкою водою. Проте спиртного їм не вистачило і вони попросили перехожого докупити вина. Розпивали спиртні напої діти у закинутих приміщеннях. Під час відпочинку дівчина стала насміхатися над хлопцями. Їм це не сподобалося і вони почали бити подругу палкою. Остання захищалася. Втратила свідомість неповнолітня після того, як один із одногрупників придушив її. Аби подруга не розповіла про те, що сталося, він схопив скло від розбитої пляшки та тричі спробував перерізати горло. Потерпілу хлопці залишили стікати кров'ю, а самі продовжили відпочинок у райцентрі", - розповіли у поліції.
Десь за годину дівчина прийшла до тями і змогла самостійно дійти до гуртожитку. Вже там комендант викликала "швидку".
"Лікарі кажуть, що дівчина "родилася в сорочці", оскільки вижила після побоїв і порізів. Скло зачепило кілька разів сонну артерію, але не перерізало її. Стан неповнолітньої середньо-стабільний. Студентка змогла вказати на своїх нападників", - каже Петро Тихович, начальник відділу ювенальної превенції Тернопільської області.

16-річних підозрюваних правоохоронці затримали. Вони у всьому зізналися. Зараз перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Правоохоронці розслідують справу як умисне вбивство за попередньою змовою. Слідство триває.
У Миколаєві троє чоловіків познущалися над 19-річною Оксаною Макар, з якою познайомилися в барі. Її зґвалтували й душили. Потім винесли на недобудову й підпалили. Наступного ранку напівживу Оксану знайшов перехожий. Лікарі 20 днів боролися за її життя, перенесла кілька операцій, але серце не витримало.

Related

Гаряча новина 5218336641273575874

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item