Військових затримали за продаж наркотиків

Військових затримали за продаж наркотиків

Військова прокуратура затримала в Києві двох військовослужбовців однієї з військових частин після збуту психотропної речовини.
"Вночі 08.09.2018 військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України безпосередньо після збуту психотропної речовини "амфетамін" у кількості 50 гр. затримано злочинну групу у складі двох військовослужбовців однієї з військових частин Збройних Сил України та цивільної особи", - йдеться в повідомленні Військової прокуратури Центрального регіону.
Затримання проводилось спільно із слідчими ГУ Нацполіції в Київській області та оперативними працівниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ. Упродовж проведення негласних слідчих дійзадокументовано факт продажу вищевказаними правопорушниками у період серпня – вересня 2018 року психотропної речовини "амфетамін" у кількості 100 гр.
Під час проведення обшуку місць проживання та також транспортних засобів затриманих осіб вилучено 97 патронів до автоматичної вогнепальної зброї, 15 одиниць вибухових пакетів, 11 димових шашок, 3 поліетиленові пакети з речовиною зовні схожою на наркотичний засіб "канабіс". А також психотропну речовину "амфетамін" у кількості 200 гр.
На даний час двом учасникам злочинного угрупування готуються повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, а третьому їх спільнику - у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 263 та ч. 3 ст. 307 КК України. Також готується клопотання до суду про обрання відносно всіх підозрюваних запобіжного заходу у виді взяття під варту.
Дружину екс-депутата Анатолія Жука розшукує Інтерпол. Вдові 31-річній Ганні Жук оголосили підозру у вчиненні умисного вбивства, підпалу будинку та незаконному поводженні зі зброєю.

Related

Гаряча новина 4413115454782719899

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item