Трамп порадив Apple перенести виробництво в США, щоб уникнути подорожчання продукції

Трамп порадив Apple перенести виробництво в США, щоб уникнути подорожчання продукції
Apple попередила, що ціни на її товари можуть вирости
Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп порадив американській компанії Apple перенести своє виробництво з Китаю в США, щоб її продукція не подорожчала в результаті американських мит щодо Китаю.
"Ціна на (продукцію) Apple може вирости через величезні мита, якими ми можемо обкласти Китай - але є просте рішення, в якому були б нульові податки і справжні податкові стимули. Виготовляйте свої товари в США, а не в Китаї", - написав Трамп у Twitter.
Президент США також закликав компанію почати будувати нові заводи.

Apple prices may increase because of the massive Tariffs we may be imposing on China - but there is an easy solution where there would be ZERO tax, and indeed a tax incentive. Make your products in the United States instead of China. Start building new plants now. Exciting!

Раніше агентство Bloomberg повідомило, що Apple звернулася в офіс торговельного представництва США і попередила, що ціни на її товари можуть вирости через мита, які Трамп збирається встановити для продукції з Китаю.
Компанія заявила, що через мита виростуть ціни на смарт-годинник Apple Watch, бездротові навушники Air Pods, комп'ютер Mac mini, а також стилус Apple pencil для планшета iPad, зарядні пристрої, адаптери та комплектуючі.

Related

Події у світі 8940999071146206373

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item