Трамп поставив під сумнів зустріч з Путіним

Дональд Трамп поки ні про що не домовився з Володимиром Путіним

У Парижі Трамп і Путін зможуть перетнутися "на ногах" і визначитися щодо повноформатної зустрічі, зазначили в Кремлі.

Президент США Дональд Трамп не впевнений в тому, що зустрінеться з президентом Росії Володимиром Путіним в Парижі. Про це глава Білого дому сказав журналістам, повідомляє ТАСС в понеділок, 5 листопада.

"Ми поки ні про що не домовилися. Ми не знаємо, чи буде це підходящим місцем. Я буду в Парижі з іншої причини", - сказав Трамп.

Він спрогнозував, що зустріч з Путіним може відбутися на саміті G20, який відбудеться 30 листопада - 1 грудня в столиці Аргентини - Буенос-Айресі.
"Але ми зустрінемося на G20 і, можливо, у нас будуть зустрічі після цього, можливо, велика кількість зустрічей, - зазначив Трамп. - Порозумітися з Росією, Китаєм і іншими було б хорошою річчю, я говорю це вже давно, тому у нас повно зустрічей".

"Але я не впевнений в тому, що у нас буде зустріч в Парижі. Можливо, що ні", - резюмував президент США.

Кремль оперативно відреагував на слова Трампа. Спікер президент РФ Дмитро Пєсков в коментарі Интерфаксу сказав, що в Парижі "швидше за все ґрунтовної зустрічі не вийде".

"Графік багатостороннього заходу, присвяченого 100-річчю закінчення Першої світової війни, не дозволяє таку зустріч провести", - сказав Пєсков.

Тому, за його словами, "Путін і Трамп зможуть перетнутися "на ногах" і визначитися, коли вони зустрінуться в повноформатному варіанті".

Раніше повідомлялося, що Путін і Трамп планують зустрітися 11 листопада в Парижі, де відбудуться заходи, присвячені сторіччю закінчення Першої світової війни. Пізніше стало відомо, що в столицю Франції приїде президент України Петро Порошенко.

Також в Кремлі заявляли, що зустріч Трампа і Путіна в Буенос-Айресі ще узгоджується. "Приблизний час зустрічі важко сказати, навіть неможливо поки", - сказав помічник президента РФ Юрій Ушаков.

Related

Події у світі 5120187773137227317

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item