Дмитро Ярош: «Рано чи пізно, але ми приречені воювати з Московською імперією»

Інтерв'ю з головним командиром ВО «Тризуб» ім. С.Бандери полковником Дмитром Ярошем  Друже Командир, останні події в Грузії приверн...

Інтерв'ю з головним командиром ВО «Тризуб» ім. С.Бандери полковником Дмитром Ярошем 


Друже Командир, останні події в Грузії привернули до себе увагу світової спільноти. Яка позиція українських націоналістів щодо цих подій? Як Ви бачите розгортання ситуації на Кавказі?

Грузія - це не початок, а продовження військової експансії Московської імперії. Більшість наших співвітчизників якось забули , що не так давно російські танки і штурмовики «прасували» землю незалежної Ічкерії і проводили етнічні зачистки в чеченських селах.

Тоді, міжнародне співтовариство (один мій товариш , називає його не інакше, як «світової свинота») продало Чечню москалям в обмін на підтримку їх війни проти «глобального тероризму». А тепер США, Англія, Франція, Німеччина пожинають плоди своєї ж продажної політики . І не потрібно думати, що для них грузинський суверенітет дорожче чеченського . Однозначно - ні! Просто США визначили Грузію зоною свого геополітичного впливу і підконтрольним собі транспортним коридором. Звідси таке наснагу в «відстоюванні » грузинських національних інтересів.

Скажу більше, США якоюсь мірою підігріло апетити Росії, відколів від Сербії Косово. Я не маю пієтету до цієї держави, яке на Балканах відігравало роль своєрідної «мініроссіі» і завжди йшло у фарватері московської політики. Але те, що у них грубо було забрано - факт. І те, що саме ці дії НАТО підштовхнули Путіна до продовження бойових дій на Кавказі і до анексії чужих земель, - теж факт.

Що ж до самої війни, то інформація про те, що Москва готує військову операцію проти Грузії, циркулювала впродовж останнього року.

Спецслужби Імарату Кавказ неодноразово заявляли про те, що володіють конкретними планами дій Росії на Південному Кавказі і, до речі, їхні заяви повністю підтвердилися. Тому ні для Грузії , ні для нас, українських націоналістів, ці події не стали несподіванкою.

Але , саме тому деякі дії грузинського керівництва мене дуже здивували. Як зараз зізнаються міністри уряду президента Саакашвілі, «вони сподівалися, що Росія не відреагує так жорстко».

Дивно. Тому що розраховувати, що імперське чудовисько поводитиметься згідно міжнародних стандартів, це все одно , що приставивши заряджений пістолет до скроні, натискати на спусковий гачок і думати, що він не вистрілить, а життя буде довгою і щасливою.

Наступне. Як можна було починати військову операцію, що не заблокувавши єдину сухопутну артерію, яка зв'язувала цхинвальський режим з Росією, а саме Рокський тунель ? Чому грузинське військове керівництво , маючи інформацію про широкомасштабну піврічний підготовці Москвою військової операції проти Грузії , не приготуєш до ведення оборонних військових дій ? Чому уряд Саакашвілі не звернулося за підтримкою до моджахедів Імарату Кавказу ? Чому, чому, чому? ..

Питань до цієї військової кампанії дійсно є багато , але це не головне.

Головне, що грузинський народ має повне право на свій державний суверенітет і територіальну цілісність. Головне , що агресія Росії проти Грузії не має жодних виправдань. Головне, що всі волелюбні народи світу зобов'язані надати всіляку допомогу Грузії в її боротьбі з відродженою імперією. Тому що, здобувши «легку» перемогу над грузинами, вони будуть лізти далі .

«Тризуб» імені Степана Бандери вже 8 -го серпня чітко визначив своє ставлення до цих подій. Ми задекларували його у заяві Центрального проводу , підтвердили поруч акцій солідарності по всій Україні та проведенням потужної інформаційної кампанії. Ми запевняємо братський грузинський народ в тому, що готові надати всіляку можливу допомогу Грузії , яку вона буде вимагати і яка є в наших силах.

Як розвиватиметься ситуація на Кавказі в подальшому?

Грузинські збройні сили в цілому довели свою боєздатність : вони за лічені години змели армію Південної Осетії , розгромили штаб 58 армії на чолі з російським генералом Хрулева , знищили кілька десятків одиниць російської бронетехніки і з десяток літаків , у тому числі стратегічний бомбардувальник ТУ- 22 .

Справжні втрати в живій силі москалів в кілька разів перевищують грузинські . Грузія практично повністю зберегла високий бойовий дух і єдність нації і свої збройні сили ; отримала неоціненний досвід ведення бойових дій , своїх новітніх героїв і мучеників ; заручилася дипломатичною підтримкою більшості розвинених країн світу; можливо отримає від НАТО нове сучасне озброєння ; гідно витримала випробування в інформаційно - пропагандистської складової війни. На мою думку, грузини будуть і далі готуватися до продовження своєї Вітчизняної війни.

На Північному Кавказі кожен раз активніше будуть діяти бойові підрозділи моджахедів. Їхні дії буде перебудовуватися і географічно, і кількісно. Військове протистояння з «федерастів» і їх маріонетками націонал- зрадниками посилюватиметься.

Водночас, Росія деякий час не здаватиме своїх позицій. Думаю , вона і її сателіти визнають «незалежність» самопроголошених утворень - Абхазії і Південної Осетії. Військова присутність московських бандформувань буде нарощуватися. Триватимуть спроби змінити владу в Грузії за рахунок провокацій і «п'ятої колони». Але, незважаючи на всі потуги, Росія таки втратить Кавказ!

Зараз цілком зрозуміло, що доля Грузії буде вирішуватися не тільки на її території. Мовладі Удугов - глава інформаційно -аналітичної служби Імарату Кавказ - нещодавно сказав , що « загроза безпеці Південного Кавказу зберігатиметься до тієї пори , поки не буде деокупувати Північний Кавказ».

Я погоджуюся з цією думкою , але хочу зауважити, що і Кавказький регіон, і Україна, і Білорусь, і Прибалтійські республіки, як і вся Східна Європа приречені на постійну напругу, поки існує Московська імперія. Єдиним запорукою мирного, цивілізованого розвитку народів, які перебудовують своє життя поряд з Росією, є повна ліквідація імперії і побудова на її території національних державних утворень.

Саме в цьому напрямку повинна вестися діяльність усіх самостійних державницьких сил. Саме це є гарантією того, що кривавий режим підполковника Путіна «кане в лету» і не зможе більше загрожувати вільним народам Європи і світу.

А як позначиться нова Кавказька війна на ситуації в Україні ?

Ічкерія, Грузія, Україна - це все ланки одного ланцюга, яка повинна бути накинута на шиї народів, які не бажають жити в московському стійлі. Росія активно відновлює свою імперську міць. А для того, щоб імперія була самодостатньою, їй просто необхідно завоювати Україну, для того, щоб відновити базис історичних міфів про «єдиної і неподільної» і «трьох братніх слов'янських народах».

Україна сьогодні - це держава, де існують два найбільших ворога - внутрішній і зовнішній. Найнебезпечнішим є ворог внутрішній, якого уособлюють представники «п'ятої колони» .

Війна в Грузії допомогла ще раз акцентувати увагу народу на тих московських маріонеток , які за всі роки незалежності намагалися ліквідувати досягнення національно -визвольної революції 1989-91 року. І зараз вони, в черговий раз, проявили себе у всій красі.

Згадаймо, як у перші дні російської агресії, ще не отримавши жодних вказівок з «центру», все це промосковське бидло мовчало, боячись щось не то «просіпеть».

Але минуло небагато часу і всі «поборники справедливості в міжнародних відносинах» в один голос почали звинувачувати Президента Ющенка та міністра закордонних справ Огризка «в однобокою прогрузінськой позиції» , «провокації Грузії на етнічні чистки в Південній Осетії » , засуджувати «злочинний режим Саакашвілі», « військову агресію Грузії проти Південної Осетії » і на всі голоси вихваляти «героїчних російських миротворців», закликали направляти сотні тонн « гуманітарної допомоги» кримінальному режиму Кокойти (до речі цхинвальський «уряд» більше ніж на 90 % складається не з осетин, а зі штатних ефесбешніков і російських військових). Воістину «Сатана - батько брехні».

Але все, що не робиться, - на краще! Тепер ми маємо чітке і недвозначне уявлення про тих , кого необхідно нейтралізувати в першу чергу, зокрема , у разі початку бойових дій Росії проти України. А це, насамперед, керівництво бандформування «Партія регіонів» і верхівку так званого «Блоку Литвина»; а до того ж, звичайно, всяке червоне непотріб - КПУ, СПУ, ПСПУ тощо.

Саме їх повна нейтралізація і тотальна «зачистка» українськими силовими структурами і свідомими громадянами є запорукою майбутньої перемоги в можливій війні між Росією і Україною.

Головний же зовнішній ворог - імперська Росія. Черговий етап її кривавої експансії почався в Грузії. Продовження слід очікувати в Україні. На мою думку, Москва зараз розглядає два основні варіанти розвитку своїх дій щодо України.

Варіант перший - використовуючи свою «п'яту колону» на українській землі, восени цього року або ж навесні наступного спровокувати масові заворушення на Сході та Півдні держави, а потім під приводом порушення Україною прав російськомовного населення і громадян Росії (подвійне громадянство багатьох етнічних росіян у Криму) ввести свої «миротворчі сили» на це терені і організувати щось на зразок «Пісуара».

Варіант другий - «кропітка і повсякденна» діяльність російських спецслужб протягом найближчого року, з метою приведення на президентських виборах свого кандидата (знову - таки з лав промосковських холуїв), якого, звичайно, не сприйме більша частина українського народу; інспірація громадянського конфлікту і введення «миротворців » і як мінімум розкол держави, як максимум - окупація всієї нашої території.

І перший, і другий варіанти є цілком реальними, судячи з концептуальним планам, які озвучує офіційний радник Путіна - керівник Євразійського руху Дугін і з тієї пропаганди, яка розгорнута не тільки серед широких народних мас Росії, але і серед військовослужбовців імперської армії (у Грузії їх солдати і офіцери відкрито заявляли українським журналістам, що наступною їх «перемогою» буде «перемога над Україною»).

До того ж додаються постійні економічні бої, регулярні конфлікти, спровоковані Росією навколо Чорноморського флоту, постійна спроба Москви посилити політичну дестабілізацію в Україні тощо. Іншими словами, Росія фактично розпочала війну з Україною ! Залишився тільки дочекатися переведення її з першого - мобілізаційно - підготовчого етапу - в етап бойових дій.

Так, що ж, ми, українці, так і здамося московським окупантам? Просто будемо очікувати, коли вони нападуть ? Невже знову їх панування на нашій землі призведе до мільйонів жертв, гулагів, голодоморів ?

Навіщо так катастрофічно. Поінформоване - значить підготовлений ! Я ніколи не був адептом Президента Ющенка, але зараз навіть він почав приймати рішення щодо підвищення обороноздатності Збройних Сил України. Це вселяє оптимізм.

Правда, орієнтуючись в реальному стані справ усередині українських силових структур, можу констатувати порядження, систем ППО і ПТО, навіть, що не низький рівень бойової підготовки (хоча й тут проблем вистаає). Головним недоліком захисників Вітчизни є брак вмотивованості , відсутність реального і дієвого національно -патріотичного виховання у частинах і з'єднаннях українського війська , пацифікація української молоді і відсутність в концепції розбудови Збройних Сил визначення достовірного ворога держави .

І якщо цю ситуацію не виправити найближчим часом , то можемо опинитися в ситуації , коли головний удар російських окупаційних сил і збройних формувань колаборантів приймуть на себе загони українських добровольців, як це було в 1918 році за часів УНР.

У надії на те  що Головнокомандувач Збройних Сил України зможе радикально змінити ситуацію з обороноздатністю країни, ми, українські націоналісти, дотримуючись свого конституційного обов'язку, вже розпочали активну підготовку до можливої ​​захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Наші заходи передбачають комплекс дій, вишколи та акцій, які дозволять нам, у разі необхідності, максимально послужити Нації та Батьківщині.

Користуючись нагодою, я хочу звернутися до прихильників Організації та українського націоналізму, які готові захищати державу, із закликом зголошуватися в регіональних штабах ВО «Тризуб» ім. С.Бандери і ставати до лав борців за державність української нації , проти московського поневолення.

Кожен доброволець буде занесений до загального реєстру , пройде відповідний вишкіл і отримає інструкції щодо дій у випадку агресії Росії проти нашої держави.

Створення мотивованих націоналістичних добровольчих формувань, які разом з державними силовими структурами, у разі безпосередньої загрози, стануть на захист державності української нації, є однією з гарантій майбутньої перемоги над Московською імперією.

Друже полковник, а як бути з проросійськими настроями громадян України, які живуть на південно-східних землях України ?

Симпатії тієї частини українців та представників національних меншин , які будуть перебувати в полоні ілюзій , які добре плекають імперські ЗМІ , розвіються відразу після того , як «російський солдат- визволитель » перейде кордон і роздавить луганське або кримське село гусеницями своїх танків.

Любов східняка до « руського брата» (яка , до речі , є занадто перебільшеною - повірте корінному наддніпрянців ) відразу мінет після того , як бравий московський солдатушкі почне грабувати будинки і квартири мирного українського населення , вивозити « на Батьківщину » комп'ютери , меблі , унітази і навіть стаціонарні дворові туалети.

Московське військо не змінило своєї ординської сутності з часів Золотої Орди , Івана Грозного і Петра І Кривавого. Українці на генетичному рівні зберегли пам'ять про знищення москалями Батурина , про страти лицарів святий помсти - гайдамаків, про знищення Запорізької Січі , про заборони мови , про бій під Крутами , про розстріл під Базаром , про голодомори, про ГУЛАГ , про зачистках українських сіл і міст від «антирадянського елемента» під час і після 2 -й світової війни.

Пам'ятаємо  А хто призабув - той згадає відразу після того, як поспілкується ближче з «російськими миротворцями». А згадавши, запалить таке полум'я партизанської війни, яке осяє всю Україну, і не тільки.

Так, рано чи пізно ми приречені воювати з Московською імперією.

Для того, щоб пробудити войовничий дух нації, потрібно докласти дуже багато зусиль ...

Переконаний, ми зможемо перемогти сатанинську Москву , зруйнувавши Імперію і побудувавши міцне , незламне Самостійну Соборну Українську Державу тільки в одному випадку - «! Бог, Україна, Свобода» коли українська нація об'єднає всі свої внутрішні сили навколо Національної Ідеї та гасла

Ось заради цього варто жити, а якщо потрібно - то й померти.

Дякую за інтерв'ю!

Розмову вела Марічка Зарубінська

Прес -служба ВО «Тризуб » ім. С.Бандери

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item