Дехто з опозиціонерів був частиною цієї системи,- Ярош

На думку лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша, країна далі потребує революційних змін.  Зокрема, треба провести люстрацію та ...

На думку лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша, країна далі потребує революційних змін. 

Зокрема, треба провести люстрацію та покарати верхівку колишньої влади. Про це він розповів в інетрв’ю журналу “Країна”, передає Gazeta.ua.

 "Відставка Януковича і дострокові вибори - це лише проміжні завдання. Далі мають відбутися революційні зміни в державі, які покращать життя реально, а не по-азіровськи", - заявив Ярош. Лідер "Правого сектора" вважає, що Україна має пройти етап люстрації.

 "Найголовніше – верхівка піраміди. Коли знизу побачать, що нагорі несуть покарання, вона посиплеться. Це слон на глиняних ногах", - пояснив він. На думку Яроша, дехто з опозиціонерів був частиною цієї системи.

 Тож люстрація стосуватиметься й декого з тих, хто прийшов до влади 2005 року. "А далі є просто злочинці, які перебувають при владі. Приміром, мер Дніпродзержинська – людина з кримінальним минулим. Таких можна почистити шляхом виборів.

Якщо ти вчинив злочини проти держави, народу, то просто в тюрму відправити. Це - не люстрація, а дія закону. Злодій має сидіти в тюрмі", - зауважив лідер “Правого сектора”.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item