Звільненому з полону активісту відрізали шмат вуха, а в іншого всадили 300 куль

Зараз звільнені активісти починають оговтуватися після жахливого полону і повертаються в Київ.

Після звільнення із кримського полону активісти вже почуваються трохи краще, дехто вже встиг повернутися до Києва, інші приїдуть за кілька годин.

 Як йдеться в сюжеті ТСН, тільки сьогодні вдалося роздивитися, що в хлопців, яких вчора прооперували, прострілені руки і ноги. Так, в одного активіста відрізали добрий шмат вуха. А інший активіст зізнався, що за тиждень цього жахливого полону в нього випустили десь зо триста куль із пневматичного пістолета.

Один із активістів Андрій Щекун розповів, що фізичні тортури були не найгіршим, бо захопники до всього цього знущалися й з людської гідності. Хлопців після затримання роздягали в карцерах догола, прив'язували до стільців, били струмом. Крім того, з усіх активістів, у яких були хрестики, їх позривали і викинули. Але пізніше їх повернули, але вже дерев'яні і простенькі. Цей факт досі не має логічного пояснення. "Роздягли мене, прив'язали до стільця і катували електричним струмом і били чимось гарячим по плечах. Коли я падав зі стільчика в непритомному стані, то вони мене били у грудну клітку", - розповідає подробиці звірств Андрій Щекун.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item