Російські окупанти надурили українських офіцерів-зрадників у Криму

В соціальній мережі розповідають про те, як живеться в окупованому Криму зрадникам України. 

З цією інформацією ознайомилися експерти видання «Біржовий лідер». Так, за словами автора публікації, багато офіцерів ВМС України, які залишили службу для громадянства РФ, зіткнулися з низкою великих проблем.

Про це повідомляють кореспонденти інформагентства «Конфлікти і закони». Перебіжчики з ВМС України не тільки не отримали обіцяні переваги, але і зіткнулися з низкою проблем. Так, єдиною нагородою за зраду стала грошова премія в розмірі 2000 гривень, яку їм виплатив колишній мер.

Тепер же ніяких матеріальних засобів для їх проживання не виділяється. У цьому зв'язку варто нагадати, що раніше командувачі ЧФ РФ обіцяли українських офіцерів взяти у свій штат тільки за однієї умови - якщо вони поміняють свої паспорти на паспорти РФ. Натхнені такими обіцянками, багато офіцерів ВМС України поспішили відмовитися від свого громадянства на користь паспортів Російської Федерації. Однак, за словами автора публікації, на місці здачі паспортів їм заявили, що документи можна отримати на колишніх місцях збору.

Нагадаємо, що референдум про приєднання Криму відбувся 16 березня, а це означає, що вже місяць перебіжчики чекають статусу громадянина РФ. Тепер же, як відзначають експерти, офіцерам доводиться їздити з одного кінця міста в інший, щоб знайти свій новий паспорт. Так, ті, які склали свої документа в Севастополі, отримали їх в далекому Перевальному.

І таких випадків чимало. Виходить, що у багатьох офіцерів на даний момент немає ні російських, ні українських паспортів. Ігор Бурко у своєму повідомленні помічає: «Звичайно, деякі начальники, особливо успішно вилизувати окупантам 5-ю точку, отримали певні посади типу «заступник заступника» в ЧФ РФ, щоб показати холопам - нібито кар'єрний ріст можливий» . Але в той же час він заявляє, що такі випадки поодинокі, і що 99% колишніх українських офіцерів опинилися перед розбитим коритом, коли вони не знають, чого очікувати в майбутньому, коли у них немає навіть грошей на подальше проживання.

Автор публікації по-своєму коментує дану ситуацію: «Вже зараз щури з колишніх українських офіцерів зрозуміли, що їх кинули, і вже скиглять по повній!»

Також стало відомо, що багато українські військових, перейшовши в бік Росії, постали перед труднощами життя: життя в казармі в Козачку, підйом рівно в 6:00, в 06.10 - обов'язкова зарядка , а згодом вже і сніданок, проте він видається не безоплатно. Але от не всім така щедрість по кишені, адже офіцери востаннє отримували зарплату в розмірі 2000 гривень лише минулого місяця.

Саме з цієї причини військові їдять те, що їм приносять на КПП родичі. Ігор Бурко повідомляє, що в обов'язки деяких солдатів входить вищипування трави у бордюрів, перекопування території. Бурко задається питанням - можливо, це нова професія в Криму за назвою будбат?

Як прокоментували користувачі Мережі дану публікацію Бурко. Дане повідомлення в соцмережі викликало бурхливу реакцію користувачів Багато з торжеством відзначали той факт що не треба було вірити в казки про майбутнє рай.

Related

Суспільство 5507223737270376710

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item