Янукович звинуватив США в початку заворушень на сході України

"Вони грубо втручаються в події, вказують що робити" Четвертий президент України Віктор Янукович виступив із екстреною заявою з Ростова-на-Дону, коментуючи ситуацію, яка склалася на Сході України.

"США несуть свою частку відповідальності за розв'язування на Україні громадянської війни, вони грубо втручаються в події, вказують що робити", - зазначив він.
"Народ України ніколи не прийме диктату, особливо диктату націоналістів", - заявив Віктор Янукович.
За словами президента-втікача, українські силовики прийняли рішення про спецоперацію на сході України після зустрічі з директором ЦРУ.

Янукович переконаний, що США безпосередньо причетні до подій на Україні, вони діяли через свої дипломатичні можливості, а також спецслужби.
"Директор ЦРУ Бреннан фактично санкціонував застосування зброю і спровокував кровопролиття на Україні", - сказав Віктор Янукович.

Сьогодні вранці в місті Слов’янську Донецької області розпочалась антитерористична операція.
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що внаслідок силових дій вже вбитий офіцер СБУ та є поранені з обох сторін.
В свою чергу в.о. Президента України Олександр Турчинов заявив, що РНБО розпочинає антитерористичну операцію із залученням Збройних Сил України. У своєму відеозверненні до українців, в.о. Президента також оголосив терористам, які захопили адмінбудівлі у низці міст Донецької області, ультимтум: скласти зброю до ранку.
Вчора, 12 квітня, близько 9 ранку озброєні люди захопили будівлю міськвідділу міліції в Слов'янську.

Related

Політика 877833869319491316

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item