Самооборона Дніпропетровської області готова ліквідувати російських диверсантів

Активісти Дніпропетровської області запропонували план дій з нейтралізації сепаратистів у Донецькій області: ударні частини Самооборони Дніпропетровської області, складаються з однієї тис бійців, які мають досвід бойових операцій.

Вони готові виконати завдання по захисту конституційного порядку і боротьбі із диверсійними групами Російської Федерації в містах Слов'янськ та Краматорськ", - написав на своїй сторінці у Facebook журналіст Юрій Бутусов.
"Звернення до Верховного Головнокомандувача, міністра оборони, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова: Актив Дніпропетровській області (буде некоректно зараз уточнювати імена і статус цих людей) уповноважив мене запропонувати план дій, який пропонує група патріотів України. Ударні частини Самооборони Дніпропетровської області, що складаються з 1000 бійців, які мають досвід бойових операцій, готові виконати завдання по захисту конституційного порядку і боротьбі із диверсійними групами Російської Федерації в містах Слов'янськ та Краматорськ", - заявив журналіст.
"Командири ударних частин - рішучі люди, готові негайно приступити до виконання бойового завдання", - уточнив він.
"Для забезпечення виконання бойового завдання потрібно:
1. Надання стрілецької зброї, піхотного озброєння і бронетранспортерів зі складів Південного оперативного командування в Дніпропетровськ (екіпажі і бойові розрахунки є).
2. Координація дій з МВС та МО України - виділення офіцерів зв'язку для ударних груп.
3. Заняття звільнених від російських диверсантів населених пунктів частинами Національної гвардії.
4. Бойове завдання буде виконано добре навченими і підготовленими добровольцями у складі збитих і підготовлених підрозділів, російськомовними жителями Дніпропетровської області, у складі груп будуть перебувати родичі жителів Донецької і Луганської області. Всі вони патріоти України, і вони виконають завдання", - розповів Бутусов.

Related

Події в Україні 3831445969217445594

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item