Кисельов вважає, що на санкції проти нього мають відреагувати всі світові ЗМІ

Якщо світова журналістська спільнота не відреагує на застосування санкцій проти російського ведучого Дмитра Кисельова, "це означає, що ... свобода слова нам не потрібна і відтепер не є цінністю". 

Про це сам Кисельов, який опинився в чорних списках США та ЄС після агресії Росії проти Криму, заявив в інтерв`ю "Известиям", пише Телекритика. "Створюється дуже неприємний небезпечний прецедент - фактично зрада європейських цінностей.

Якщо прецедент буде легалізований, якщо журналістська спільнота - і європейська, і американське, і будь-який інший країни - не відреагує на це і не дасть оцінку, то це означає, що журналісти вважають таке правомірним.

Це кардинальний цивілізаційний поворот - свобода слова нам не потрібна і відтепер не є цінністю", - заявив Кисельов. Відповідаючи на запитання "США, до речі, санкцій проти вас не вводили. Що це означає?", ведучий заявив: "Американці не ввели. Вони європейцям підсунули цю справу, поставивши їх у незручне становище. Це в одному ряду з крокамив щодо руйнування Європи. Таких само як прослушка Ангели Меркель, промислове шпигунство... ".

 Також Кисельов висловив впевненість, що переліки чиновників для запровадження санкцій складали Сергій Пархоменко та Олексій Навальний, а реакцію Європи на цю "думку меншості" назвав "шизофренічною". "..Якщо Європа опиратиметься на думку людей, яких підтримує в Росії зникаюча меншість, то, звичайно, тяжко приймати здорові осмислені рішення в цьому світі, тим більше по відношенню до Росії.

У світі дуже багато питань, які без участі Росії вирішуються важко, в тому числі, питання війни і миру в різних регіонах. Така поведінка Заходу межує з шизофренією", - переконаний Кисельов. Як відомо, Кисельов у своїй програмі "Вєсті нєдєлі" на телеканалі "Росія" регулярно розповідає спотворену інформацію про події в Україні.

21 березня Європейський Союз оприлюднив прізвища ще 12 громадян Росії і України, проти яких введені санкції за дії щодо анексії Криму. Ім'я Кисельова також є у списку. 3 квітня стало відомо, що Кисельов був позбавлений державної нагороди Литви - медалі "Пам'яті 13 січня".

Related

Суспільство 767007656080635226

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item