Нємцов вважає, що Путін пішов ва-банк, а заплатить за це російський народ

Один з лідерів російської опозиції Борис Нємцов вважає, що вторгненням на схід України Путін прирікає свій народ на злидні та безробіття....

Один з лідерів російської опозиції Борис Нємцов вважає, що вторгненням на схід України Путін прирікає свій народ на злидні та безробіття.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
"Поява військових без розпізнавальних знаків у Слов'янську та захоплення там офісів силовиків означає одне - Путін пішов ва-банк і почав війну з Україною на материку. Його вже не зупиняють серйозні санкції проти "Газпрому" та нафтових компаній, і він готовий приректи країну на економічну кризу та негаразди. Абсолютно холоднокровно і свідомо", - пише російський політик.
На його думку, виниклі злидні, зростання цін і безробіття пропаганда спише на підступи ворогів.
"Китай не врятує. Переговори Міллера про ціну на газ з китайцями закінчилися провалом, і в травні Путін підпише договір про постачання газу на китайських умовах, тобто дешевше 300 доларів за тисячу кубів. Це вірний крок до банкрутства Газпрому і єдиний шанс уникнути цього - різко підняти ціну на газ усередині країни. Що неминуче буде зроблено вже в цьому році. Але економіку це не врятує. За неадекват і імперіалізм доведеться заплатити російському народові сповна", - вважає Нємцов.

Related

Події у світі 8519075259093938812

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item