"Стрілок" наказав затримати "мера Слов'янська" Пономарьова

Лідер бойовиків Ігор Гіркін ("Стрєлков"), віддав наказ затримати самопроголошеного мера Слов'янська —  Вячеслава Пономарьова.
Про це повідомили правоохоронці Донеччини.
"За оперативною інформацією Ігор Гіркін (Стрєлков "Стрілок") особисто дав наказ затримати так званого народного мера Слов'янська Вячеслава Пономарьова і його затримали. Причиною затримання Пономарьова стали тісні зв'язки останнього із місцевим криміналітетом, що призвело до загострення внутрішніх конфліктів і боротьби в середовищі самих сепаратистів", - зазначили донецькі правоохоронці.
Нагадаємо, що бойовики ДНР почали знищувати місцевих кримінальних "авторитетів" які відмовляються фінансувати сепаратистів.
У РНБО заявили, що між групами бойовиків на Сході України спостерігається великі протиріччя та конфлікти, "сепаратисти" та криміналітет на хочуть коритися Стрілкову.
У так званій ДНР відбувся переділ влади. Колишні лідери самопроголошеної Донецької народної республіки фактично відсторонені Сергієм Здрилюком, який називає себе "правою рукою" командувача бойовиками в Донбасі Ігоря Стрєлкова (Гіркіна).
Також нагадаємо, у ДНР почалися внутрішні конфлікти між прихильниками "міністра оборони" Ігоря Стрєлкова і так званими "горлівськими".

Related

Події в Україні 2805803816472004849

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item