"Розповім, що ви від Яроша" - представник Симоненка керує терористами


Представник кандидата в президенти Петра Симоненко Олександр Васьковский доклав руку до викрадення голови окружної виборчої комісії округу № 43 в Донецьку Руслана Кудрявцева.
Викрадений сьогодні керівник комісії представляє кандидата Дмитра Яроша, який у ДНР є ворогом № 1. А пан Васьковский називає себе міністром цієї терористичної організації. Про таке розповіли члени комісії, які були очевидцями викрадення.
"Якщо ви не розумієте по-хорошому, я розповім, що ви від Яроша", - попереджав комуніст Васьковский. - розповідає член комісії. - Він прийшов до нас сьогодні уранці, десь о 9.15 з представниками "Донецької народної республіки". Зажадав від нас бюллетені, а їх ще нам не прислали. Ми сказали, що бюлетенів немає, Васьковский не повірив: "Тоді ми пошукаємо". Вони забрали печатку ОВК, посвідчення членів дільничних виборчих комісій, заглянули в держреєстр, зіпсували маршрутизатор та іншу техніку. Після цього зв'язок з Києвом у нас зник".
За словами членів ОВК № 43, ще за тиждень до викрадення Олександр Васьковский заявив, що від імені "Донецької народної республіки" забороняє проводити вибори в окрузі. А сьогодні представник Симоненка керував діями озброєних людей під час пограбування.
"Він заспокоював хлопців з бітами та автоматами - без нього б вони нас побили. І розписку нам залишив про те, що "Донецька народна республіка" вилучає у нас комп'ютер - віддав її начальникові райвиконкому. Через декілька годин відморозки на джипі повернулися, але вже без Васьковского. Налетіли, наділи на нашого Руслана наручники і забрали його з собою. Разом з головою забрали чужий ноутбук, який не належить комісії, але на якому люди продовжували працювати. Працівники міліції, яких нам виділили для захисту, не втрутилися в ситуацію - вони просто спостерігали. Ми вимагали, щоб нас охороняли, але працівники міліції не мають зброї", - говорить член комісії.
За уточненими даними, за сьогодні це вже четвертий викрадений в Донецьку представник окружної виборчої комісії. За даними МВС донецькі заручники знаходяться в захопленій "ДНР" будівлі облдержадміністрації.
Раніше керівник Донецького відділення ВГО "Комітет виборців України" Сергій Ткаченко попереджав, що вибори президента в Донецькій області зриваються за участю представників кандидатів в президенти Петра Симоненко і Михайла Добкіна. Ці кандидати почали виводити своїх людей з комісій, перешкоджаючи виборчому процесу в Донецькій області.

Related

Політика 4187249433530287837

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item