До заворушень в Одесі причетна партія "Родіна'' - МВС

У МВС заявляють, що масові заворушення в Одесі причетна партія "Родіна" та Капітан Какао.
Про це повідомив радник Міністра внутрішніх справ України Станіслав Речинський, йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті МВС України.
За словами Речинського, слідством уже встановлено що масові заворушення в Одесі були організовані та умисно сплановані.
'У ході оперативно-розшукових заходів   правоохоронцями був затриманий, а потім судом арештований, Сергій Долженков на прізвисько "Капітан Какао". Наразі слідством уже встановлена причетність цього громадянина до організацій одеської трагедії", - сказано у повідомленні.
Також встановлено, що батько Сергія Долженкова, колишній ректор міліцейського вишу, генерал міліції намагався організувати втечу свого сина із країни. До цього навіть залучили гримера, аби змінити його зовнішність.
Окрім цього, як заявляють у МВС, у будинку профспілок був знайдений його пістолет, який Долженков отримав, будучи ще працівником міліції. Так вони намагалися вдати, що він також загинув під час пожежі.
Також у МВС заявляють, що уже встановлено, що до організації масових заворушень причетні депутати міськради: зокрема, депутати від партії "Родіна" Сергій Бовбалан і Євген Хайкін.
Найближчим часом їм буде оголошено про підозру у вчиненні злочину, після чого обидва будуть оголошені в розшук.
"Таким чином, у слідства є достатньо доказів причетності до організації подій в Одесі 2 травня деяких політичних сил", - підкреслив Станіслав Речинський.

Related

Політика 1922128546963543663

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item