У Макіївці терористи годину тримали ОВК під прицілами, спалили усю виборчу документацію

Два округи в Макіївці - № 56 і 57 повністю розгромлені терористами "Донецької народної республіки" сьогодні увечері. Про це повідомив один з очевидців.
"Спочатку увірвалися у будівлю профкому Кіровського заводу - це 56-й ОВК. Там в цей час було близько 15 чоловік. Усіх налякали, поклали на підлогу. Потім винесли на вулицю і спалили усі документи. Дані членів комісій, списки виборців, посвідчення членів комісії. В цей час з членами комісій не було зв'язку, бо у них забрали мобілки і не випускали протягом години. Людей замкнули і тримали під прицілами. При цьому був присутнім начальник міліції міста Макіївка, він був у формі, а інші менти в штатському. Був і начальник Центрально-міського райвідділу міліції. Багато було бойовиків - 15 озброєних АК в камуфляжі і в масках, ще людей 10 без зброї. А на вулиці ще було 8 з гранатометами. "ДНРівці" прибули на вантажівці і в мікроавтобусі. Ми і не ховалися, оскільки досі працювали спокійно. Після нас бойовики вирушили до ОВК № 57 та зробили там теж саме", - розповів член комісії.
15 травня був жорстоко побитий представник кандидата Петра Порошенка в 56 окрузі Сергій Нестеров. Його підстерегли біля під'їзду пізно увечері, постріляли з травматичної зброї, побили палицею по обличчю і тілу, вибили зуби. Нестерова вивезли в Дніпропетровську область його друзі. Досі невідома доля макіївського представника кандидата Олега Тягнибока Олексія Демка, якого викрали разом з реанімобілем і лікаркою, яка супроводжував важко пораненого.
Так само сьогодні увечері невідомі обстріляли ОВК № 44 в Донецьку.

Related

Події в Україні 6961160715322353726

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item