Порошенко анонсував "кадрову зачистку" силовиків

Президент Петро Порошенко на зустрічі із позафракційними нардепами 30 червня анонсував кадрові зміни у силовому блоці.
Про це повідомив нардеп Анатолій Гриценко.
За його даними, планується провести три кадрових рішення: "заміна начальника Генштабу (це повноваження президента), внесення в Раду і призначення міністра оборони та віце-прем'єра, який координуватиме в уряді правоохоронну і оборонну сфери, насамперед їх матеріально-технічне забезпечення і логістику".
"Прізвищ Порошенко не назвав, лише сказав, що з кандидатурами сьогодні (30 червня) визначиться остаточно", - додав Гриценко.
"Про керівників СБУ, МВС і Держприкордонслужби не йшлося, тож напевно Наливайченка, Авакова і Литвина Президент планує залишити на своїх посадах", - додав він.
Анатолій ГриценкоКадрові зміни в силовому блоці. Президент анонсував їх на зустрічі з позафракційними депутатами. Планується провести три кадрових рішення: заміна начальника Генштабу (це повноваження Президента), внесення в Раду і призначення міністра оборони та віце-прем'єра, який координуватиме в Уряді правоохоронну і оборонну сфери, насамперед їх матеріально-технічне забезпечення і логістику. Прізвищ Порошенко не назвав, лише сказав, що з кандидатурами сьогодні визначиться остаточно. Про керівників СБУ, МВС і Держприкордонслужби не йшлося, тож напевно Наливайченка, Авакова і Литвина Президент планує залишити на своїх посадах.

Related

Гаряча новина 5508323726233077210

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item